Flower And Garden Festival
Door: Papa
Blijf op de hoogte en volg Izzy
15 Mei 2010 | Verenigde Staten, Kissimmee
Mama ging eerst en toen ging papa. Daar ging het mis. Toen papa klaar was en naar de afgesproken plek ging, was mama er niet. Papa heeft een half uur gewacht, gezocht en gebeld. Wat bleek, mama was bij de uitgang van de attractie gaan zitten om mij te laten spelen op vloerbedekking. Gelukkig zijn we weer compleet. De leukste attractie van de dag kwam er nu aan: Figment. Een paars draakje dat je langs al je zintuigen laat gaan: smell, sense, hear, touch, see. Heel leuk vooral als hij een stinkscheet laat en als je in zijn huisje mag kijken. Enthousiaster dan dit wordt ik vandaag niet meer. Ook niet van Living With The Land waar je vanuit een bootje ziet, hoe geprobeerd wordt om vooruitstrevend om te gaan met water en land om te kunnen verbouwen in tijden van schaarste. Vooral de visjes die hier zwommen vond ik mooi.
Het was nu tijd om eens goed te kijken naar de van planten gemaakte Disneyfiguren. Overal werden foto’s van gemaakt en de alle 12 landen werden bezocht. Voor papa was het hoogtepunt Capitol Hill, met daarin een vertelling van de Amerikaanse geschiedenis door Mark Twain. Ik vond het maar een saaie bedoeling. Mijn hoogtepunt is dat we Marie van de Aristocats tegenkwamen. Natuurlijk heb ik die geaaid en zijn we er mee op de foto geweest. We gingen lekker eten, nog wat winkels kijken en lieten ons nog een paar keer op de foto zetten. Papa is nog alleen in Test Track geweest waar je een echte Crash Test Dummie bent.
Het slotpunt van de dag was Illuminations Reflections Of Earth. Dit is vuurwerk op het water met in het midden een ronddraaiende wereldbol waar filmpjes op te zien zijn. Alles onder het genot van Disneymuziek. Ik vond het prachtig. Het was nu allang voorbij kinderbedtijd, na nog een foto in het donker zijn we naar huis gegaan. Wat de dag ons morgen brengt is nog maar de vraag.
Hoogtepunten van de dag:
De dollar staat nog maar op 1,23
15 Mei 2010 - 19:28
Ilonka:
Lieve Izzy,
Wat zie je er mooi uit in je nieuwe outfit! Geen wonder dat iedereen je lief vindt....
Dikke kus van ons allebei. -
16 Mei 2010 - 11:35
Bettina:
oh oh, wat ben je toch een lekker kind, en leuk danny hoe jij het, schrijft en verteld,we moeten iedere keer er om lachen fijn dat jullie het naar je zin hebben en dat Izzy het zo goed doet.nou heel veel liefs van pap mam xxxx -
30 Mei 2010 - 14:44
Marja En Theo :
wat een mooie foto"s van izzy en jullie zeg hoop dat jullie een goede terug vlugt hebben vakantie zit er al weer op he gaat snel he groetje xx