The Winner Takes It All - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu The Winner Takes It All - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

The Winner Takes It All

Door: Papa

Blijf op de hoogte en volg Izzy

20 Mei 2010 | Verenigde Staten, Kissimmee

The Winner Takes It All
Het blijven liedjes met die vader van mij. Misschien moet ik maar leren om het te laten gaan. Vandaag was een “rustdag”. Maar ja wat is een rustdag. We begonnen rustig aan. Nadat ik nog even een ochtendslaapje had gedaan en mijn fruit had opgegeten zijn we gaan Mini Golfen. Nu zit er een mini golf om de hoek, maar papa moest perse naar Disney toe om te golfen. Kiezen die ouders van mij een golfbaan uit helemaal in de kerststijl. Wat een idioten (Scar zou zeggen:” I’m Surrounded By Idiots”). Maar goed Little Saint Nick swingt ook lekker in mei. Je hebt de keuze uit 2 banen. Summergolf en Wintergolf. Beiden in kerstsfeer, maar 1 in de sneeuw en 1 op het zand. Natuurlijk geen echte sneeuw of echt zand maar je krijgt een idee. Mama koos een roze balletje en papa een blauwe en ik hield tussendoor de sticks vast of het scorekaartje. Mama begon heel goed en werd rond de helft van de 18 holes ingehaald door papa. Maar daarna had mama de slag weer te pakken tot ongenoegen van papa. Toch blijkt eens te meer: “Wie het laatst lacht, lacht het best. Bij hole 16 en 17 ging het helemaal fout bij mama en papa speelde als een Tiger Woods in topvorm. Mama maakte de 2 holes in 8 beurten en papa in slechts 3. Daar werd de wedstrijd dus definitief beslist in het voordeel van papa. De uiteindelijke score was 41 voor papa en 45 voor mama. Beiden braken het dagrecord, maar papa was de uiteindelijke winnaar. En dat moest gevierd worden. Dus we besloten naar Downtown Disney te gaan om een broodje bij Earl te eten en te kijken of er nog Vinylmations te scoren waren. Vinylmations zat maar niet degene die papa zocht. Uiteindelijk zijn we toch met 4 nieuwe weggegaan omdat ruilen ook een optie is en er 1 oudere serie is die papa niet heeft. Dit zijn Clear vinylmations. Gewoon Mickey’s in 12 verschillende doorzichtige kleuren. Met dubbele heeft papa er 4 kunnen ruilen. Blauw, Roze, Groen en licht Groen. Das leuk van Disney, zo krijg je een man van 29 wel blij. We gingen daarna met het bootje naar Earl Of Sandwich. Ik had honger maar dronk weinig van mijn melk, papa nam een Caprese (Salami, Mozerella, Sla en saus), mama nam een Tuna Melt (Tonijn met kaas). Beide broodjes worden warmgemaakt en papa nam er een tomatensoepje bij. Na dit hele feest gingen we terug naar de auto om wat laatste boodschappen te doen bij de Super Target. Het werd melk, een maaltijd voor vanavond, poedermelk voor mij (wel lastig als je niet weet wat precies de goed is, maar gekozen voor 1 van Nestlé), een shirt voor papa en een jurk voor mama. Lekker naar huis en dan nog wat bijdrinken en dan lekker slapen. Na ruim 2 uur heeft mama mij wakker gemaakt. Mijn groente at ik redelijk goed (ben niet kapot van Lasagne) en mijn toetje hoefde ik niet. Ik had het ook warm. Ik heb nu ook 38,5 graden koorts. Een zetpilletje erin en slapen. Ik ben nog wel vrolijk, maar koorts is niks waard. Hopelijk gaat het snel beter, want morgen willen we wel naar Magic Kingdom. Even afwachten maar. Morgen weer een spannend verhaal van Izzy en de 2 maffe reisgenoten.
Hoogtepunten van de dag:

Mijn Koorts

• 20 Mei 2010 - 14:20

Opa:

Lieve Izzy

Hier weer eens wat van opa. Die papa van jou schouwd wat af met jou.
    Jammer van de koorts, maar dat zal toch wel snel overgaan. Nog veel plezier daar in dat Amerika van Mickey

Opa

• 20 Mei 2010 - 17:17

Ilonka:

Lieve Izzy,
    Hopelijk kun je morgen naar Magic Kingdom. Het is daar zooooo leuk! Dus... niet ziek worden hoor.
    Dikke kus
    oma

Izzy

Hoi Iedereen, Ik ben Izzy. Ik ben geboren in september 2009. Mijn papa en mama zijn helemaal gek van Disney en slepen me al naar Disneyland. Ik ben al een paar keer in Disneyland Parijs geweest en ook al een keer in het grote Walt Disney World Florida. Dit gaan we in september 2011 weer doen. We hebben dan een mooi huis en een grote auto. Natuurlijk gaan we ook dan naar Disney. Ik heb er nu al zin in..

Actief sinds 06 Jan. 2010