Wat een week!
Door: Papa
Blijf op de hoogte en volg Izzy
09 Januari 2010 | Nederland, Hoevelaken
Het leuke nieuws is dat we een hotel geboekt hebben om te slapen op 9 mei. Dat is de dag voor we naar Amerika vliegen. Papa heeft een hotel geboekt vlakbij schiphol zodat we alles die ochtend op ons gemak kunnen doen. Slapen inclusief ontbijt voor slechts 100 EUR in het Ibis hotel. Een goede deal daar andere hotels exclusief ontbijt zeker 40% duurder zijn. Oma Sjaakie gaat ons dan naar Schiphol brengen.
Wat we verder geregeld hebben is nog veel leuker. We gaan een keer avondeten in het Rainforest cafe. Een restaurant helemaal in Jungle Sferen.
Ook gaan we ontbijten met Donald en zijn vrienden in Animal Kingdom. Top of the bill wordt dineren in Cinderella's Castle (Magic Kingdom). Het Kasteel van Disney. Met natuurlijk Cinderella, Fairy Godmother en de muizen van Assepoester.
Naast vervelend nieuws ook leuke dingen om naar uit te kijken.
Het enige wat papa nog wil doen is kaartjes kopen voor Sea World (een soort van heel groot Dolfinarium met Orka Shamu) en Aquatica (een waterpretpark). Tenslotte gaan we misschien nog wat dollars kopen, mama en papa zijn gek op geld uitgeven namelijk.
Hopelijk hebben we bij de volgende blog meer geregeld en hebben we goed nieuws over mama.