Nog precies 3 maanden - Reisverslag uit Hoevelaken, Nederland van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu Nog precies 3 maanden - Reisverslag uit Hoevelaken, Nederland van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

Nog precies 3 maanden

Door: Papa

Blijf op de hoogte en volg Izzy

09 Februari 2010 | Nederland, Hoevelaken

Al is het nog maar 88 dagen. Toch duurt het nog 3 maanden voor we gaan. Dit komt natuurlijk door de meest dagvriendelijke maand februari. 3 maanden en dan mogen we eindelijk op vakantie.
Mama zit nog steeds in het gips, al is de verwachting dat nog ruim een week duurt. Normaal gesproken ruim voldoende tijd om volledig te herstellen.
Mama en Papa hebben ook al een beetje een planning gemaakt. Er zijn namelijk een paar dingen die we graag willen doen. Ten eerste is het belangrijk om voor 16 mei naar Epcot te gaan. Tot die datum is het namelijk Flower and Garden Festival. Er zijn dan tientallen hegjes geknipt in de vorm van Disneyfiguren. Erg leuk, maar het mooiste is dat tijdens dat evenement een speciale vinylmation wordt uitgegeven in sets of bij speciale gelegenheden zoals met het Flower and Garden festival.. Papa is gek op vinylmations. Nu zullen jullie wel denken wat zijn vinylmations??? Wil je het echt weten? Goed dan. Een Vinylmation is een vinyl Mickey poppetje van 7,5 cm. Deze zijn beschildert door artiesten/kunstenaars en worden uitgegeven als verzamelobjecten. Er zijn er honderden en er zullen er zeker een stel mee naar huis gaan.
Een ander ding dat papa en mama willen zien is Fantasmic! Een show in Disney Studios van 30 minuten. Met licht, vuurwerk, water en alle bekende Disneyvrienden en Villains. Deze show is maar 2 keer per week dus dat vereist planning.
Over planning gesproken, deze ziet er voorlopig als volgt uit.
9 mei: Slapen in het Ibishotel bij Schiphol;
10 mei: Vliegen naar Orlando via Washington met United
11 mei: Bijkomen en winkelen;
12 mei: Hollywood Studio's (Fantasmic)
13 mei: Rustdag (Midgetgolf?);
14 mei: EPCOT Flower And Garden Festival;
15 mei: Shoppen;
16 mei: Eten bij Rainforest Cafe in Downtown Disney;
17 mei: Aquatica (waterpark bij Sea World)
18 mei: Animal Kingdom + Ontbijt met Donald en vrienden;
29 mei: Relaxen en 's avonds naar Sea World voor Shamu Rocks! en Mistify;
30 mei: Voorzichtig inpakken en een best of the parks;
31 mei: Terugvliegen
1 juni: Thuis

Zoals je ziet is er nog veel open en mogelijk. Sommige dingen zijn gereserveerd en staan vast. Het meeste bepalen we lekker daar. Dat is vakantie.
Tot de volgende keer.

Izzy

Hoi Iedereen, Ik ben Izzy. Ik ben geboren in september 2009. Mijn papa en mama zijn helemaal gek van Disney en slepen me al naar Disneyland. Ik ben al een paar keer in Disneyland Parijs geweest en ook al een keer in het grote Walt Disney World Florida. Dit gaan we in september 2011 weer doen. We hebben dan een mooi huis en een grote auto. Natuurlijk gaan we ook dan naar Disney. Ik heb er nu al zin in..

Actief sinds 06 Jan. 2010