Mijn Papa is een beetje dom - Reisverslag uit Hoevelaken, Nederland van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu Mijn Papa is een beetje dom - Reisverslag uit Hoevelaken, Nederland van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

Mijn Papa is een beetje dom

Door: Papa

Blijf op de hoogte en volg Izzy

02 April 2010 | Nederland, Hoevelaken

Nog een paar weken en dan mogen we eindelijk naar Orlando. Het duurde even voordat er een nieuw stukje op de site stond, maar ik zal er een mooi stukje van maken. Er zijn de laatste weken heel wat dingen gebeurd en er is weer veel planning bijgekomen. Ook ga ik vertellen hoe we aan de titel voor deze blog komen.
Allereerst kon mijn papa het niet laten. Hij heeft de Vinylmation van het Flower and Garden festival al gekocht. Hij was veel te bang dat hij uitverkocht zou zijn. Met Mama gaat het heel goed, ze kan alweer een beetje werken en haar been doet een stuk minder zeer.
Daarnaast hebben papa en mama heel veel inkopen gedaan voor de vakantie. Badspulletjes, kleren voor mij, zonnebrand en nog veel meer. Er hoeven nog maar heel weinig dingen gekocht te worden.
Ook is er veel geregeld. We weten nu precies wat we mogen meenemen in het vliegtuig. Dit heeft papa uitgezocht door met United te bellen. Ik mag mijn eigen koffer mee, een buggy en een autostoel. Dat allemaal voor een klein meisje van op dat moment 7,5 maanden.
Van Ome Kevin, Tante Mandy en mijn nichtje Yara heb ik een mooie autostoel mogen lenen voor op vakantie. Papa en mama hebben een knalblauwe Buggy voor mij gekocht. Nu zal ik vertellen waarom mijn papa een beetje dom is. Gisteren ging hij eerst heel slim alle papieren controleren en alvast douane formulieren invullen. Toen wilde hij vast tickets bestellen die goed zijn voor 2 weken onbeperkt toegang tot Seaworld en Aquatica. Papa keek echter niet goed en bestelde kaartjes voor Busch Gardens. Een leuk park, maar daar ben ik nog te klein voor. Daarom was mijn papa dus dom. Ik heb toen gezegd: "Pap, je moet maar even bellen want dit is niet leuk." Zo gezegd zo gedaan. Papa ging bellen en een hele vriendelijke Sea World mevrouw annuleerde de kaarten en gaf ons wel kaartjes voor Sea World en Aquatica. Nu kan ik gelukkig lekker zwemmen :):) en met Shamu spelen.
Het laatste wat ik te vertellen heb is dat papa ons schema van het vorige blog iets heeft aangepast. We gaan nu wat later naar Sea World/Aquatica om de die 2 weken kaart optimaal te benutten. 29 Mei begint namelijk het zomerseizoen in Sea World. Vanaf dat moment hebben ze 's avonds vuurwerk (Mistify!) en een Shamu avondshow (Shamu Rocks). Dit hebben papa en mama ook nog nooit gezien en dat is heeeeeel gaaf om ook te bekijken natuurlijk. Dit was het dan alweer. Tot de volgende blog. Deze zal echt niet zo lang op zich laten wachten als deze keer.

Izzy

Hoi Iedereen, Ik ben Izzy. Ik ben geboren in september 2009. Mijn papa en mama zijn helemaal gek van Disney en slepen me al naar Disneyland. Ik ben al een paar keer in Disneyland Parijs geweest en ook al een keer in het grote Walt Disney World Florida. Dit gaan we in september 2011 weer doen. We hebben dan een mooi huis en een grote auto. Natuurlijk gaan we ook dan naar Disney. Ik heb er nu al zin in..

Actief sinds 06 Jan. 2010