Bijbaantje - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu Bijbaantje - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

Bijbaantje

Door: Papa

Blijf op de hoogte en volg Izzy

26 Mei 2010 | Verenigde Staten, Kissimmee

Vandaag hebben we er een leuke dag van gemaakt. Het was heerlijk weer en we besloten te gaan zwemmen in Aquatica. We gingen vroeg en dachten we maken er ongeveer een half dagje van, want dan ben je het meestal wel zat ineen waterpark. We begonnen met een foto aan het begin van het park (een hele leuke zomerse foto die we later ook gekocht hebben), kochten een refill beker voor de drankjes (je weet wel waarvan die mensen bij Aquatica de vorige keer gingen huilen), huurde een kluis en zochten een plaatsje op. Het zwemmen begon in het kinderbad en een lol dat ik had. Papa ging van een supersnelle glijbaan. Zo snel dat hij Ben Johnson met doping het nakijken zou geven. Na een rondje in de Lazy River en visje kijken kreeg ik fruit en ging in slapen. Mama ging lekker in de zon liggen en papa ging een rondje in de wildwaterbaan en zorgde dat hij snel aan de beurt was bij de glijbaan dat je langs de dolfijnen gaat. Eenmaal wakker wilde papa dat mama ook van een glijbaan ging. Het werd een glijbaan dat je met een band naar beneden gaat. Dit is met veel draaien en onder watervallen door en een supersnel eind waardoor je nog wel 10 meter doorschiet op het water, echt super leuk. Ik vond de aandacht wel leuk maar die glijbanen kunnen me gestolen worden. Mama wilde met mij nog even zwemmen en papa pakte nog 2 andere glijbanen (allebei in een zwemband) eentje met veel draaien en eentje met veel snelheid. Wat een bikkel die papa van mij toch. Mama en ik gingen nog een half uurtje in het kinderbad en kraaien dat ik deed. Wat een lol. Na de fles gingen we naar huis zodat ik kon slapen. Dat was een geslaagde ochtend. Nu wil ik even over de titel van ons verhaal beginnen. Sinds het weer wat beter met me gaat doe ik 2 dingen anders. 1 ik wil heel veel aandacht van mama en papa, en ik geef heel veel lachjes en liefde terug (ik knuffel zelfs met ze) en 2 ik wil eten, veel eten. Groente, fruit en vooral melk. Melk vind ik ineens heel lekker. Papa moet als ik zo doorga een krantenwijk nemen om dit te betalen. Of deze honger komt van de inhaalslag of dat het aan de melk ligt die ik lekker vind is nog afwachten. Het poepen gaat wel moeizamer. Vooral papa hoopt dat het morgen wat soepeler gaat. Er komt wel, maar het is vooral dik en weinig en veel plas.
’s Middags heb ik bijna 2 uur geslapen. We gingen daarna eerst naar een nieuw ontdekte leuke outlet met een Disneywinkel. Er werden leuke shirtjes gekocht en een matje voor in de badkamer. Het doel van papa en mama was een lekker broodje bij Earl eten in Downtown Disney. In Downtown Disney aten we eerst een broodje. Daarna kochten we een tandendoosje voor mij, vinylmations voor mama (echt waar), een dvd over Magic Kingdom en Walt Disney voor papa (daarbij kochten we als aanbieding een Disney koffertje en tas voor 16 dollar). Na al deze aankopen gingen we terug naar huis. Eerst op het bootje naar de parkeerplaats, toen nog wat boodschappen bij de supermarkt Publix en toen waren we eindelijk thuis. Ik speelde nog even maar was al 5 uur wakker en was moe. Papa maakte mijn flesje en ik ging daarna snel slapen. Terwijl ik slaap typt papa dit verhaal, ruimt mama op en kijkt papa ondertussen naar de Orlando Magic (basketbal). Papa hoopt dat ze winnen, ze staan deze wedstrijd voor, maar in de series achter.
O ja gisteren ben ik lekker gaan slapen hoor :)

Hoogtepunten van de dag

Geen

• 27 Mei 2010 - 06:07

Opa:

Lieve Izzy

Fijn dat het weer goed gaat met jou, geniet nog maar lekker want over een paar nachtjes ga je weer terug naar huis.
    Opa zal je graag verwelkomen op schiphol.
    zeg maar tegen papa (hij zal nog wel niet aan willen denken dat hij naar huis gaat) dat er geen aswolken meer zijn tot nu toe.

liefs van ons

• 27 Mei 2010 - 17:29

Oma Kuit:

hallo lieve meid,Izzy

gelukkig gaat het goed zo te lezen.
    je papa heeft er weer een mooi verhaal van gemaakt,melk leeeeeker hoe kan dat ineens en sab moeten we een exstra koffer mee nemen jullie hebben de winkels leeg gekocht ben heel erg benieuwd naar alle spulletjes en kleding nog een fijne dagen en tot gauw en Izzy bewaar je wel nog wat knuffels voor opa en oma? xxxxxx

• 28 Mei 2010 - 18:00

Angela:

Fijn dat je weer bent opgeknapt! Veel plezier nog de laatste dagen. Als jullie terug zijn moeten mama en ik snel maar weer een x afspreken, want ik heb jullie best wel gemist!

Dikke x