GAAAAP! - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu GAAAAP! - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

GAAAAP!

Door: Papa

Blijf op de hoogte en volg Izzy

11 Mei 2010 | Verenigde Staten, Kissimmee

Vanmorgen waren we vroeg wakker ondanks dat we laat naar bed gingen. Om 7 uur stonden we naast ons bed. Papa en mama gingen douchen en ik mocht nog even blijven liggen (al kon ik de hele dag wel slapen als papa en mama met niet wakker hadden gemaakt). Toen papa en mama klaar waren kreeg ik de fles en ging papa een ontbijtje kopen.
Papa en mama gingen ontbijten en ik lag heerlijk te spelen en te kraaien op de mooie vloerbedekking. We besloten vandaag een dag in 2 etappes te doen. Eerst naar de Wal*Mart om de broodnodige boodschappen te doen, daarna thuis eten en dan mag ik slapen om daarna het Disney terrein voor het eerst te betreden in Downtown Disney.

De Wal*Mart is op dit moment volop in ontwikkeling, waardoor het een beetje rommelig was. Gelukkig hebben we alles kunnen vinden. Vooral een bedje voor mij (ik sliep vannacht op een matras op de grond) en eten was natuurlijk zeer belangrijk. Voor papa en mama was er bij niets bij vandaag, ze hebben alleen eten gekocht en mama nog een pyama. Nadat we na een uur in de Wal*Mart klaar waren (waar ik er 45 minuten van geslapen heb)zijn we naar “huis” gegaan. Papa ging even ons officeel inchecken (we hadden alleen nog maar de sleutel gehad) en mama wilde een wasje draaien. Nog last van het slaaptekort van de dag ervoor heb ik anderhalf uur geslapen. Mama moest mij wakker maken voor de fles. Dat is heel gemeen, ik ben gewoon moe. Natuurlijk doen papa en mama dit om me aan het Amerikaanse ritme te laten wennen.
Eenmaal klaar met de lunch zijn we naar Downtown Disney gereden. In de auto viel ik weer even in slaap. Downtown Disney was zeker interessant genoeg om wakker voor te blijven. Het hoogtepunt was de nieuwe Vinylmation winkel D-Street genaamd. Maar het ijsje bij Ghirardelli, de gekochte Vinylmations en het broodje van Earl of Sandwich waren zeker ook geen slechte momenten van de dag. Ondanks mijn constante vermoeidheid ben ik de hele middag wakker geweest. Iedereen wilde naar mij kijken en tegen mij praten. Dat vond ik zo leuk dat ik de hele tijd moest lachen. Er was zelfs 1 Disneymevrouw die mij mee naar huis wilde nemen. Gelukkig zeiden papa en mama dat het niet mocht.
Het was niet een dag met alleen maar hoogtepunten. Zo had ik een hele mooie Steamboat Willie knuffel gekregen van papa en mama en deze was ik na een uur al verloren. We hebben overal gezocht en we zijn naar de Lost and Found afdeling geweest, maar hij is niet tevoorschijn gekomen. Gelukkig staat hij nog wel op de foto. Als ik geluk heb krijg ik wel een nieuwe van mama en papa.
Ook kon ik niet eten in Downtown Disney omdat we nergens mijn groenten konden warmen. Ik ben maar gaan slapen en heb thuis tussen het gapen door gegeten. Dit was mijn eerste Amerikaanse groenten potje met stukjes. Ik weet nog niet of ik het lekker vind.

Eenmaal klaar ben ik gaan slapen, papa heeft nog wat boodschappen gedaan (natuurlijk kwam hij ook terug met Disney spullen. Onder andere een nieuw luiertas en bordjes van de Mickey Mouse Club).

Morgen gaan we naar Disney Hollywood Studios. Als ik vanavond goed slaap heb ik voldoende energie om morgen naar Fantasmic! Te kijken. Maar daarover waarschijnlijk morgen meer.

Hoogtepunten van de dag:
1. Downtown Disney
2. Het heerlijk weer
3. Lachen naar alle mensen omdat ik zoveel aandacht krijg

Tegenvaller van de dag:
Geen plaats in Downtown Disney om eten voor een baby op te warmen

• 12 Mei 2010 - 05:48

Ilonka:

He kindjes,
    Klinkt allemaal goed wat ik lees. Ik krijg er een beetje heimwee van! Wanneer gaan jullie eten in de Olive Garden? Volgens mij is het weer daar heerlijk. Hier stortgiet het van de regen en is het koud. Bah. Daar missen jullie niets aan. Veel plezier in de Disney Hollywood Studios. De foto's zijn leuk!

• 12 Mei 2010 - 05:58

Opa:

Hello Kids

Mooi dat alles zo leuk verloopt. Een leuke dag toegewenst in de Disney Hollywood Studios.

Izzy als Papa weer naar de Wal*Mart gaat laat hij Henkie dan de groeten doen.
    Opa

Izzy

Hoi Iedereen, Ik ben Izzy. Ik ben geboren in september 2009. Mijn papa en mama zijn helemaal gek van Disney en slepen me al naar Disneyland. Ik ben al een paar keer in Disneyland Parijs geweest en ook al een keer in het grote Walt Disney World Florida. Dit gaan we in september 2011 weer doen. We hebben dan een mooi huis en een grote auto. Natuurlijk gaan we ook dan naar Disney. Ik heb er nu al zin in..

Actief sinds 06 Jan. 2010