Een regenachtige zondag in juni - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu Een regenachtige zondag in juni - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

Een regenachtige zondag in juni

Door: Oma

Blijf op de hoogte en volg Izzy

05 Juni 2011 | Nederland, Amersfoort

Het is zondag 5 juni en het regent. Nog 106 dagen voor we de grote plas overgaan. Danny en ik hebben net de laatste hand gelegd aan de reisgids die we gemaakt hebben voor Wim en Sabrina. Het ziet er leuk uit. De Estaforumulieren, het vluchtschema en de reserveringsbewijzen zitten er in. We hebben van alles ook leuke foto’s geplaatst. Alleen nog een voorkant dan is het compleet. Wim en Sabrina kunnen nu lezen en zien wat we allemaal gaan doen. Laten we hopen dat het ook allemaal lukt, want bij onze vorige reis konden nog weleens dingen niet doorgaan. We konden toen Rock City niet in, omdat er een lichaam gevonden was en soms bestond iets niet meer (terwijl het wel op Internet stond).
Gelukkig blijven we nu op één plaats. Als er dan een dag iets niet doorgaat, kunnen we het op een andere dag doen. Die ruimte hebben we gehouden.
Ik kan je uit de grond van mijn hart zeggen dat ik er zin in heb. Dat geldt natuurlijk ook voor de anderen. Ben heel benieuwd hoe Izzy het gaat ervaren. We zullen zeker veel verhaaltjes schrijven en foto’s maken, zodat ze het later terug kan zien en lezen.

Izzy

Hoi Iedereen, Ik ben Izzy. Ik ben geboren in september 2009. Mijn papa en mama zijn helemaal gek van Disney en slepen me al naar Disneyland. Ik ben al een paar keer in Disneyland Parijs geweest en ook al een keer in het grote Walt Disney World Florida. Dit gaan we in september 2011 weer doen. We hebben dan een mooi huis en een grote auto. Natuurlijk gaan we ook dan naar Disney. Ik heb er nu al zin in..

Actief sinds 06 Jan. 2010