Visje Visje In Het Water
Door: Oma
Blijf op de hoogte en volg Izzy
23 September 2011 | Verenigde Staten, Kissimmee
Het was erg warm dus wat drinken en winkeltjes in, want daar is de airco. Papa en mama gingen in The Journey of Atlantis. Ik bleef bij opa en oma. Met z’n allen gingen we naar een kinderspeeltuin. Daar was ook water, waar ik lekker kon spelen. Opa, oma en papa gingen naar de show met de Orca’s. Ik bleef met mama in de speeltuin.
We hebben lekker gegeten en hebben ook nog de show met de huisdieren gezien. Dat was echt lachen. Katten, honden en zelfs een varken die een show opvoerden. Ze renden over het podium, trokken aan bellen, liepen trappen op en af en sprongen in het rond.
We zijn van plan om nog een keer naar Seaworld te gaan met Halloween. Het was erg warm dus zijn we naar huis gegaan.
Thuis hebben we lekker gezwommen in het zwemband van het park. Dat ligt schuin tegenover het huis waar wij drie weken wonen. Dat is wel erg lekker! Vooral nu het zo warm is.
We hebben gegeten bij de Pizzahut. Mama had voor mij een broodje meegenomen, want ik lust geen pizza of macaroni.
29 September 2011 - 15:37
Margreet:
hoi vakantie gangers.
het lijkt mij nu ook wel wat. nu ik die foto's zo zie. mooi huis, lekkere grote auto(bus). het zijn wel heel leuke/lieve foto's. ik zou ook best wel eens zo'n heel grote lieve knuf een knuffel willen geven haha. heerlijk lijkt mij dat. hier knuf ik ook wel maar dat is 2 handjes vol. ik verwen ze wel een beetje. ze vragen ook zo lief haha
fijne vakantie nog. groetjes uit zonnig hoevelaken