Ik Zit Nog Bij Te Kommen - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu Ik Zit Nog Bij Te Kommen - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

Ik Zit Nog Bij Te Kommen

Door: Papa

Blijf op de hoogte en volg Izzy

21 September 2011 | Verenigde Staten, Kissimmee

Dit is een befaamde uitspraak van de enige trainer die het Nederlands elftal een prijs heeft laten winnen*. En mijn papa vindt dat weer eens een leuke titel voor een blog. Laten we er maar verder geen woorden aan vuil maken zodat ik de dag met jullie door kan nemen. Het begon allemaal heel vroeg. Om half 5 wakker op de voet gevolgd door mij en de rest. We besloten toen maar om 5 uur een ontbijt te gaan nuttigen en de dag vroeg te beginnen. Na het ontbijt hebben we ons opgefrist en zijn we met zijn allen naar de Wal*Mart gereden om nog inkopen te doen. Hoog op het lijstje stond een nieuwe buggy voor mij omdat deze de reis niet had overleefd. We begonnen op de kleding afdeling (we vonden natuurlijk genoeg voor mij en mama) en vervolgens gingen we nog meer eten en drinken uitzoeken. Vooral opa maakt er een sport van om alle verschillende etenswaren in de hand te nemen en uit te zoeken wat het precies is. De kinderafdeling bracht ons nieuwe drinkbekers, spenen en de buggy. Een schitterend groot, stevig en handig typisch Amerikaans exemplaar. Typisch Amerikaans omdat er veel bergruimte is voor spullen en je kan er zelfs je blikjes/bekers inzetten, dat laatste is ideaal voor papa en mij omdat wij nogal van drinken houden. De Wal*Mart lieten we snel achter ons en we besloten bij ons huis te gaan zwemmen, want het was zo mooi weer. In mijn nieuwe Minnie Badpak had ik dolle pret. Papa natspatteren vond ik het aller-leukst. De ochtend was voorbij voor ik er erg in had. Door het vroege opstaan was ik erg moe. Dus om elf uur lag ik alweer te slapen. Heerlijk.
In de tijd dat ik heb geslapen zijn opa en papa nog naar de Super Target gegaan om zich te vermaken en nog meer te kopen. De dollar brengt ons een groot genoegen zie Cees Flodder begin jaren ’90 al. Dit geldt ook voor mijn papa.
We sloten de dag af met een bezoek aan Downtown Disney. Dit vond ik ook een hoogtepunt. We zagen al mijn vriendjes in het groot en ik raakte niet uitgekeken! Vooral Stitch bovenop de winkel vond ik machtig interessant. Verder heb ik me vermaakt met het treintje, de draaimolen en de Mickey Fontein waar ik lekker door het water kon rennen met andere kindjes. Voor papa was het hoogtepunt dat hij de tickets een upgrade heeft gegeven naar een Annualpass. Papa en mama (en ik) kunnen nu een jaar lang de 4 Walt Disney World parken in, krijgen overal 10% korting op Merchandise (lees Vinylmations) en parkeren kost geen 14 dollar per keer maar is gratis. We komen na deze vakantie nog 2 keer terug binnen het jaar en dit was veruit goedkoper dan elke keer losse tickets te kopen. Het grootste voordeel was dat de mevrouw ons een onbedoelde korting gaf van 170 dollar. Nu hoefden we geen 540 dollar bij te betalen (naast de tickets die we inleverden), maar 370 dollar. Een foutje van de bank in uw voordeel.
We maakten gebruik van de korting door leuke spullen te kopen, aten nog een lekker broodje bij Earl Of Sandwich en gingen met de watertaxi terug naar de auto. Iedereen zakte uitgeteld in elkaar op de bank en ging vroeg naar bed. Morgen een nieuw avontuur in Islands of Adventure.

*De trainer is Rinus Michels

p.s. Foto’s zal ik later via een link hier plaatsen.

• 21 September 2011 - 14:29

Opa Kuit:

Fijn dat de reis goed is verlopen en dat jullie het naar jullie zin hebben. Hier ook alles goed. groetjes Ko en Bettina

Izzy

Hoi Iedereen, Ik ben Izzy. Ik ben geboren in september 2009. Mijn papa en mama zijn helemaal gek van Disney en slepen me al naar Disneyland. Ik ben al een paar keer in Disneyland Parijs geweest en ook al een keer in het grote Walt Disney World Florida. Dit gaan we in september 2011 weer doen. We hebben dan een mooi huis en een grote auto. Natuurlijk gaan we ook dan naar Disney. Ik heb er nu al zin in..

Actief sinds 06 Jan. 2010