Nog 47 Dagen - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu Nog 47 Dagen - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

Nog 47 Dagen

Door: Oma

Blijf op de hoogte en volg Izzy

03 Augustus 2011 | Nederland, Hilversum

De eerste mensen komen alweer terug van vakantie.
Zij zijn vol verhalen.
Ze laten foto’s zien en ze zien er bruin en gezond, maar vooral ook uitgerust uit.
Onze site zegt: nog 47 dagen.
Nog 47 dagen en dan gaan we vliegen.
Je kunt ook zeggen: nog iets meer dan zeseneenhalve week. Dat klinkt al beter.
Maar toch … het zijn nog steeds 47 dagen en nachten.

Voordeel van een lange voorbereiding is wel dat we inderdaad goed voorbereid zijn.
We moeten alleen nog een taxibusje naar Schiphol bestellen. We kunnen om 6 uur ’s morgens inchecken dus de taxi moet om 5 uur al bij ons zijn. We hebben echt een busje nodig, want we zijn met vier volwassenen en een kind, vier koffers en vier stuks handbagage. Voor Izzy moet het autostoeltje mee voor in het vliegtuig (en natuurlijk voor in de taxi). En ook Izzy heeft handbagage!
Kortom een volle auto, want de chauffeur moet er ook nog in.

Danny heeft zijn toiletartikelen al klaar staan. Die kunnen zo de koffer in.
Wij hebben wel al de koffers klaarstaan. Die komen bij Danny vandaan.
Voor de vorm heb ik ook al zwemspullen en een strandlaken klaargelegd. Staat zo leuk.
Maar toch … het zijn nog steeds 47 dagen en nachten.

We kunnen niet veel meer doen, alleen wachten.
Dat doen we dan ook. Af en toe bekijken we dvd-tjes die Danny heeft over Orlando en Florida.
De tijd glijdt langzaam voorbij maar……
over 47 dagen is het 19 september!

• 06 Augustus 2011 - 21:50

Shamulover:

Wij gaan ook op 19 september. dus kunnen we lekker samen wachten.....

• 11 September 2011 - 12:17

Trudy:

Nog een paar dagen aftellen en dan is het eindelijk zo ver. Heb je al wat meer dan je zwemspullen en strandlaken klaar liggen Ilonk :-)
    Ik ga jullie volgen

Izzy

Hoi Iedereen, Ik ben Izzy. Ik ben geboren in september 2009. Mijn papa en mama zijn helemaal gek van Disney en slepen me al naar Disneyland. Ik ben al een paar keer in Disneyland Parijs geweest en ook al een keer in het grote Walt Disney World Florida. Dit gaan we in september 2011 weer doen. We hebben dan een mooi huis en een grote auto. Natuurlijk gaan we ook dan naar Disney. Ik heb er nu al zin in..

Actief sinds 06 Jan. 2010