Singing In The Rain - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu Singing In The Rain - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

Singing In The Rain

Door: Oma

Blijf op de hoogte en volg Izzy

26 September 2011 | Verenigde Staten, Kissimmee

Vanmorgen gingen we op tijd weg, want we hadden een ontbijtafspraak met Winnie de Pooh, Knorretje, Teigetje en Iejoor. Opa, oma, mama en papa hebben heerlijk gegeten en ik sta op de foto met iedereen! Op de tafel lagen glinsterende Mickeyhoofdjes in de vorm van een hart, want morgen zijn opa en oma 33 jaar getrouwd. We hebben de hoofdjes meegenomen.
Daarna gingen we echt naar Magic Kingdom. In het spookhuis, in de draaimolen, in de karretjes van Winnie de Pooh en nog veel meer. We hebben lekker gegeten en ik heb heerlijk geslapen in de wandelwagen. Papa, opa en om zijn toen een paar andere attracties gaan doen. Om drie uur was de parade. Wat was dat leuk! Opa heeft een filmpje gemaakt met zijn telefoon. Papa heeft veel foto ’s gemaakt. Er was een dikke man in een scootmobiel die reed over ma d’r tenen. Gelukkig niet gebroken, wel blauw!
Gelijk na de parade begon het ineens te regenen. Niet zomaar een bui, maar eentje die we in Nederland bijna nooit zien! We hebben tot 8 uur gewacht. Toen regende het nog steeds en de lichtjesparade werd uitgesteld tot het droog zou zijn. Het was laat, we waren allemaal nat en zijn naar huis gegaan. Toen we thuis kwamen regende het nog steeds! Dus waarschijnlijk is er geen parade geweest.

Izzy

Hoi Iedereen, Ik ben Izzy. Ik ben geboren in september 2009. Mijn papa en mama zijn helemaal gek van Disney en slepen me al naar Disneyland. Ik ben al een paar keer in Disneyland Parijs geweest en ook al een keer in het grote Walt Disney World Florida. Dit gaan we in september 2011 weer doen. We hebben dan een mooi huis en een grote auto. Natuurlijk gaan we ook dan naar Disney. Ik heb er nu al zin in..

Actief sinds 06 Jan. 2010