Opslag!
Door: Papa
Blijf op de hoogte en volg Izzy
14 Juni 2011 | Nederland, Hoevelaken
Ik lach wel maar dit was niet een paar tientjes maar er kwam EUR 250,- bij. En als we voor 25 juni zouden betalen dan voorkwamen we nog een opslag van EUR 250,-. Papa heeft natuurlijk als een gek de tickets betaald en we hebben de bevestiging dat er geen opslag meer op de tickets komt. Gelukkig maar, want van dat geld kunnen we veel leuke dingen doen. Dat zijn toch 24 vinylmations of 400 blikjes cola light voor papa. Maar goed gedane zaken nemen geen keer en we hebben de vakantie nu vast betaalt in plaats van in juli.
Wat wel leuk is om te melden dat we er 2 zekerheden bij hebben. We hebben inmiddels tickets voor de MNSSHP (Mickey’s Not So Scary Halloween Party) en we worden op 2 oktober verwacht om te gaan Trick Or Treaten. Trick Or Treat is een ander woord voor Snoepjes verzamelen. Daar houdt Izzy wel van Jammie.
Mama wil mij tijdens deze party verkleden als pompoen, maar ik weet niet of ik daar wel zin in heb hoor. Ik wil gewoon rennen en vliegen als een normale Izzy niet als een pompoen. Maar we zien wel :)
De 2e zekerheid is dat we nog maar 97 dagen hebben voor we gaan. Dit lijkt heel lang, maar als je bedenkt dat we begonnen zijn op 330 dagen dan schiet het al aardig op. Iedereen heeft er al zo’n zin in, maar het duurt nog best wel lang.
Om de voorpret in stand te houden heeft mijn papa de eerste spullen voor de vakantie al gekocht en klaargezet. Alle badspullen (Shampoo, Zonnebrand, Douchegel, Tandpasta enz.) zijn al gekocht en klaar. Ben je dan een mafketel of niet? Het bederft wel niet, maar het duurt nog zo lang. Aan de andere kant, wat je hebt hoef je niet meer te kopen en dat scheelt dan weer. Na dit verhaal heb ik weer genoeg verteld. Als er weer wat te vertellen is meld ik me weer. Voor nu weltrusten en tot de volgende aflevering van Izzy vertelt :)