Animal Encounters
Door: Papa
Blijf op de hoogte en volg Izzy
05 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Kissimmee
Restorantosaurus was ons volgende doel. Lekker middag eten. Zoals gewoon at Oma salade, papa en ik aten patat en opa en mama aten weinig. Maar met de gratis Refill van Cola was het weer super geslaagd. En we kregen een emmertje bij het eten waar ik later nog lekker mee zou spelen.
Papa en mama namen me na het eten mee in de draaimolen en ik had lol voor 10 in de dino draaimolen. En toen kwam een lastige keuze: Moet ik slapen of mag ik mee naar de Finding Nemo musical. Gelukkig het laatste. Heerlijk in de airco naar een 40 minuten durende musical gekeken over Nemo. Wat een topshow. Mooie kostuums en schitterende decors en zang. Echt Broadway nivo.
Na deze show heb ik met mijn emmer en water gespeeld om vervolgens de parade te kijken. Toen viel ik toch wel in slaap. De rest heeft nog wat dieren gekeken om vervolgens naar de Pizzahut te gaan om wat te eten. We waren de lange tijd de enige in het restaurant en het eten was lekker maar de service was matig.
Ik ging douchen en slapen en papa, opa en oma deden nog wat boodschappen. Op naar een dag met wat meer rust :)
Een belangrijke noot: We hebben al 2,5 week heerlijk weer. 30 graden en zonnig. Jammie :):)
05 Oktober 2011 - 17:22
Opa Kuit:
Hallo Allemaal hierbij een nieuwe poging om een bericht te versturen. Wat fijn dat jullie zo genieten en zoveel dingen zien en zulk mooi weer hebben. In Amersfoort gaat ook alles zijn gangetje veel plezier de komende dagen en tot dinsdag. groetjes en een dikke kus van oma en opa Kuit.