E.T. Phone Home - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu E.T. Phone Home - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Izzy Essenburg - WaarBenJij.nu

E.T. Phone Home

Door: Oma

Blijf op de hoogte en volg Izzy

30 September 2011 | Verenigde Staten, Kissimmee

Het is alweer een warme dag. Vanmorgen zijn we opgestaan toen we wakker werden. Dus geen wekker gezet, lekker ontbeten en in de auto gestapt. We gingen naar Universal Studio’s. We waren er zo en konden de auto bijna voor in de parkeergarage zetten. Alle mensen die binnen kwamen gingen naar Island of adventure (lees Harry Potter, want dat is de nieuwe attractie) wij gingen rechts af naar de Studio’s. Eerst naar ET. Ik mocht ook op een fietsje zitten. Dat was leuk! Daarna ging iedereen naar de attractie van de Simpons, alleen daar mocht ik niet in. Dus eerst gingen mama en oma en daarna papa en opa. Toen op naar Jaws. Ik schrok wel even van die grote vis, maar ik wist wel dat hij van plastic was :). We waren wel allemaal nat! Vooral mama, die zat aan de verkeerde kant. Papa, opa en oma gingen in Men in Black. Dat was vooral schieten op aliens. Oma had de meeste punten. Ik was ondertussen in slaap gevallen.
We hebben gegeten in een heuse diner! Ik werd weer wakker en mocht mee naar de 4D film van Shrek. Dat vond ik helemaal niet eng. Toen we naar buiten liepen zaten er mensen vast in de grote achtbaan. Die hebben zeker een half uur bovenin gezeten. En het was me warm.
Om drie uur was ik het wel heel zat. We zijn toen met z’n allen naar huis gereden. Het was heerlijk om nog even in het zwembad te spelen.
Om half zes had iedereen gedouched en hebben we lekker bij Denny’s gegeten. Nu lig ik in bed, maar echt slapen heb ik nog geen zin in. Eerst maar eens de dag verwerken.

Izzy

Hoi Iedereen, Ik ben Izzy. Ik ben geboren in september 2009. Mijn papa en mama zijn helemaal gek van Disney en slepen me al naar Disneyland. Ik ben al een paar keer in Disneyland Parijs geweest en ook al een keer in het grote Walt Disney World Florida. Dit gaan we in september 2011 weer doen. We hebben dan een mooi huis en een grote auto. Natuurlijk gaan we ook dan naar Disney. Ik heb er nu al zin in..

Actief sinds 06 Jan. 2010